GDE KUPITI
GDE KUPITI

Minimalistički dizajn za
maksimalnu lepotu.

Uz uglađeni i minimalistički dizajn LG NanoCell TV može da se okači na zid poput umetničkog dela, dodajući lepotu i povećavajući prostor vašeg doma.
Veliki televizor sa ravnim ekranom montiran na sivi zid pored prozora koji se proteže od poda do plafona i nameštaja od prirodnog drveta. Na ekranu se prikazuje scena u šumi sa svetlošću koja isijava kroz drveće. Veliki televizor sa ravnim ekranom montiran na sivi zid pored prozora koji se proteže od poda do plafona i nameštaja od prirodnog drveta. Na ekranu se prikazuje scena u šumi sa svetlošću koja isijava kroz drveće.

Jednostavna instalacija.
Sofisticirana završna obrada.

Video-vodič za postavljanje prikazuje tanak televizor u mračnoj prostoriji koji se montira na zid. Video-vodič za postavljanje prikazuje tanak televizor u mračnoj prostoriji koji se montira na zid.
*Stvaran proizvod se može razlikovati.
*Zvučnici se prodaju zasebno.

Mislite da ste pronašli savršen televizor?

Ističe se u gomili.

Inspirisan umetničkim izložbama, LG NanoCell TV sada poseduje Gallery postolje. Ono vam pruža slobodu da izložite televizor po želji za maksimalno harmonizovan prostor.
Televizor postavljen na podu sa sopstvenim postoljem u prostoriji okruženoj drvenim nameštajem i dekorom. Televizor u modernoj prostoriji ispunjenoj biljkama na podu postavljen na postolje. Televizor u modernoj prostoriji spram prozora na podu postavljen na postolje. Televizor postavljen na podu sa sopstvenim postoljem u prostoriji okruženoj drvenim nameštajem i dekorom. Televizor u modernoj prostoriji ispunjenoj biljkama na podu postavljen na postolje. Televizor u modernoj prostoriji spram prozora na podu postavljen na postolje.
*Gallery postolje dostupno je samo kod 55-inčnih i 65-inčnih modela NANO75, NANO77, NANO80 i NANO85.
*Gallery postolje se prodaje zasebno.

Sveobuhvatan prikaz od ivice do ivice.

Veliki ekran LG NanoCell televizora veći je nego ikada zahvaljujući našem minimalističkom okviru – dizajn Cinema Screen. Zahvaljujući tome linija između sadržaja koji gledate i realnosti tanja je nego ikada za još veći stepen sveobuhvatnosti i bioskopski užitak.
Veliki televizor sa ravnim ekranom montiran na sivi zid pored velikog prozora koji se proteže od poda do plafona. Na ekranu se prikazuje scena u šumi sa svetlošću koja isijava kroz drveće. Veliki televizor sa ravnim ekranom montiran na sivi zid pored velikog prozora koji se proteže od poda do plafona. Na ekranu se prikazuje scena u šumi sa svetlošću koja isijava kroz drveće.

Mislite da ste pronašli savršen televizor?

Veća površina ekrana.
Više prostora. Više mogućnosti.

Žena radi jogu u sredini prostorije ispred velikog televizora sa ravnim ekranom montiranom na zid. Prikaz s leđa žene koja održava video-sastanak, pri čemu se učesnici prikazuju na televizoru sa ravnim ekranom montiranom na zid. Muškarac i žena kuvaju zajedno ispred velikog televizora montiranog na zid. Žena radi jogu u sredini prostorije ispred velikog televizora sa ravnim ekranom montiranom na zid. Prikaz s leđa žene koja održava video-sastanak, pri čemu se učesnici prikazuju na televizoru sa ravnim ekranom montiranom na zid. Muškarac i žena kuvaju zajedno ispred velikog televizora montiranog na zid.

Posetite ovlašćeni sajt maloprodaje na mreži

Nema rezultata koji odgovaraju kriterijumu koji ste uneli.