Loading ...

Otkrijte upečatljiviji užitak u gledanju televizora uz α7 Gen4 AI procesor.

α7 Gen4 AI procesor

AI slika

Dobra slika postaje odlična.

α7 Gen4 AI procesor automatski prepoznaje žanr sadržaja i uslove osvetljenja okruženja, a zatim optimizuje podešavanja ekrana u skladu sa tim. Svako automatsko podešavanje obezbeđuje oštru sliku visokog kvaliteta koja obezbeđuje unapređen užitak u gledanju televizora.

AI kontrola osvetljenosti

Briljantan prikaz, i danju i noću.

AI kontrola osvetljenosti automatski podešava mapiranje nijansi i osvetljenost ekrana na osnovu uslova ambijantalnog osvetljenja. Ekran postaje svetliji u svetlim okruženjima, a mračniji u mračnijim okruženjima da bi se smanjio efekat „oreola” i da bi se unapredila jasnoća prikaza. Ova automatska podešavanja optimizuju prikaz, obezbeđujući da sadržaj uvek izgleda neverovatno.

Mislite da ste pronašli savršen televizor?

AI zvuk

A+ užitak u zvuku.

α7 Gen4 AI procesor analizira izvore zvuka i optimizuje zvuk na osnovu sadržaja koji gledate i položaja televizora u vašem prostoru. Takođe unapređuje zvučne kanale za sveobuhvatni, bolji užitak u zvuku.

Unapređenje virtuelnog okružujućeg zvuka na 5.1

Transformišite zvuk.

AI algoritam unapređuje 2-kanalni zvuk i tako se obezbeđuje užitak u sveobuhvatnijem virtuelnom okružujućem zvuku 5.1. Zvuk koji se dobija je bogatiji za unapređen užitak u slušanju.

Prilagodljiva kontrola zvuka

Zvuk onakav kakav treba da bude.

Procesor prepoznaje svaku vrstu sadržaja koji gledate – serije, sportovi, filmovi, vesti ili muzički sadržaj – a zatim ga optimizuje za datu posebnu vrstu sadržaja. Glasovi reportera postaju jasniji, a zvučni efekti filma su živopisniji.

AI podešavanje zvuka

Poboljšanje zvuka.

Veličina prostorije, položaj televizora i lokacija na kojoj sedite detektuju se pomoću magičnog daljinskog upravljača. Procesor zatim podešava i balansira zvuk tako da odgovara vašem prostoru.

**Dostupnost magičnog daljinskog upravljača razlikuje se u zavisnosti od države.