Loading ...

OTKLJUČAJTE SVOJ POTENCIJAL ZA IGRANJE VIDEO IGARA.

Malo ulazno kašnjenje / vreme odziva od 1 ms

Ne kasnite za protivnicima.

LG OLED TV-i imaju izuzetno malo ulazno kašnjenje sa neverovatnim vremenom odziva od 1 ms. Zahvaljujući tome, svaki pokret koji unesete u kontroler odmah se prikazuje na ekranu, pružajući vam ključnu prednost u odnosu na protivnike i veće šanse za pobedu.

*Vreme odziva odnosi se na to koliko brzo može da promeni piksele iz jedne nijanse sive u drugu.

HDMI 2.1

Najnovije i najbolje specifikacije.

Brzina kadrova može često da se menja tokom igre. Ako televizor ne može da se uskladi sa tim promenama, javlja se blokiranje slike. Zato LG OLED TV-i podržavaju VRR* i ALLM* i sertifikovani su kao HDMI 2.1 – smanjuju zamućenje pokreta i dupliranje slike do jedva primetnog nivoa, uz brze prelaze i neometanu igru do čak 4K 120 fps, pri najvišoj rezoluciji.

*4K @120Hz, VRR (varijabilna brzina osvežavanja) i ALLM (automatski režim malog kašnjenja) sa sertifikatom HDMI 2.1

*Specifikacija testiranja: 2.1d (sa HDCP, FRL 12 G (8K60), CEC, ARC, 6G, HBR, 4K).

*VRR i ALLM podržani su samo kod modela Z1, G1, C1 i B1.

Mislite da ste pronašli savršen televizor?

Nvidia G-SYNC

Ozbiljna konkurentska prednost.

LG nastavlja da sarađuje sa liderom industrije NVIDIA zahvaljujući čemu je LG OLED TV jedini televizor koji podržava G-SYNC. LG OLED TV-i koriste preciznost i upravljanje zasebnih samosvetlećih piksela za maksimalno korišćenje potencijala kompatibilnosti sa G-SYNC, što omogućava brz odziv i neometano igranje video igara, čak i pri visokoj rezoluciji.

Kaustub Sangani

„G-SYNC omogućava potpuno neometano i neverovatno igranje video igara. LG OLED ima najbolji kvalitet slike koji postoji”.

*Tehnologija NVIDIA G-SYNC kompatibilna je sa grafičkim karticama serije RTX 20, RTX 30 i GTX 16. Stariji grafički procesori ne podržavaju G-SYNC.

*NVIDIA G-SYNC podržani su samo kod modela Z1, G1, C1 i B1.

AMD FreeSync™

Performanse video igara na najvišem nivou.

Takođe smo se udružili sa AMD da bismo obezbedili FreeSync™ Premium na LG OLED televizorima. Manje treperenja i malo kašnjenje omogućavaju vrhunske performanse akcione igre sa jasnim i tečnim igranjem video igara.

*Značajka NVIDIA G-SYNC podržana je samo na modelima Z1, G1, C1 i B1.

Najpoznatiji gejmerski influenser je zapanjen!

„Potpuno fantastično! Moj Vrhunski televizor kompatibilan sa G-sync.”
Linus Tech Tips / jedan od 10 najpopularnijih jutjubera na svetu

LG OLED se udružuje sa XBOX SERIES X

Podešavanje iz snova sa neprikosnovenim prikazom.

Zamislite šta je sve moguće kada se najinovativniji televizor spoji sa najsnažnijim Xbox uređajem. Brz odziv, neometana grafika i unapređena sveobuhvatnost uz Dolby Vision IQ i Dolby Atmos na kompatibilnim televizorima. Za ozbiljne igrače video igara sa konzolom i računarom, četiri HDMI 2.1 ulaza omogućavaju više povezivanja. Pripremite se za pobedu i oslobodite sav potencijal.

*Xbox Series X podržava i Dolby Atmos (dostupno pri pokretanju) i Dolby Vision (stiže uskoro).

*A1 model nema sertifikat HDMI 2.1.

Mislite da ste pronašli savršen televizor?

HGiG

HDR igranje igara kako se samo zamisliti može.

Kompanija LG udružila je neke od najboljih programera i tehnološke kompanije za igranje igara kako bi obezbedila najbolji užitak u HDR igrama. U kombinaciji sa kvalitetom slike koji obezbeđuju samosvetleći pikseli, HGiG obezbeđuje grafiku koja se najbolje slaže sa specifikacijama i nivoima performansi televizora. Reprodukujte širok asortiman igara i budite uvereni da će se na LG OLED TV-u prikazati u skladu sa originalnom zamisli programera.

*HGiG je volonterska grupa kompanija iz industrije igara i TV ekrana koja se organizovala da bi se definisale i priložile javne smernice za poboljšanje korisničkog iskustva u HDR igrama.

Game Optimizer

Sva vaša podešavanja za igre na jednom mestu.

Optimizator za igre obezbeđuje optimizovana podešavanja za različite žanrove igara, uključujući FPS, RPG i RTS. Svemu možete da pristupite na jednom mestu za veću kontrolu nad podešavanjima slike i zvuka. Takođe možete da se prebacujete između tehnologija VRR, NVIDIA G-SYNC i AMD FreeSync™. Ova dodatna kontrola omogućava jasan prikaz u svim igrama, sa manjim kašnjenjem, kočenjem i blokiranjem.

Aplikacije za igre

Pristupite omiljenim platformama.

LG OLED obezbeđuje najnoviji užitak u igranju igara. Google Stadia je usluga za igranje igara u računarskom oblaku u realnom vremenu koja vam omogućava da u svakom trenutku igrate širok opseg igara na televizoru pomoću kontrolera i bez dodatne igračke hardverske opreme. Takođe možete da pristupite platformi Twitch, vodećoj platformi za igre sa strimovanjem uživo. Uživajte maksimalno u ovim platformama uz pomoć Wi-Fi 6, koja vam omogućava pouzdanije igranje igara u računarskom oblaku sa manjim kašnjenjem i većim brzinama.

*Wi-Fi 6 je podržana samo kod modela Z1 8K.

*Google Stadia biće dostupna u drugoj polovini godine.