QNED Cinema

QNED boja.
To je blokbasterska inovacija

Quantum Dot i NanoCell obezbeđuju sveobuhvatan bioskopski užitak sa nijansama boja koje oduzimaju dah.
*LG QNED mini LED je mini LED TV koji kombinuje tehnologiju NanoCell i Quantum Dot.
Realistični 8K bioskop

Kućni bioskop holivudskog kvaliteta

Doživite magiju velikog ekrana iz udobnosti svog doma uz LG QNED. Rezolucija filmova Real 8K oduzima dah—u kombinaciji sa ultravelikim ekranom, ovo je pravi bioskopski užitak koji ste čekali.
*Samo kod 8K modela (QNED99/95).
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
FILMMAKER MODE™

Scene odobrene okom režisera

FILMMAKER MODE™ donosi vam filmove onako kako ih je režiser zamislio, uz isključivanje uglađivanja pokreta i očuvanje originalnog odnosa stranica, boja i brzine kadrova filma da bi se prikazala originalna zamisao režisera.
Režiser filma gleda u veliki TV ekran i nešto uređuje. Na TV ekranu prikazuje se toranjski kran na purpurnom nebu. Logotip FILMMAKER Mode nalazi se u donjem desnom uglu. Režiser filma gleda u veliki TV ekran i nešto uređuje. Na TV ekranu prikazuje se toranjski kran na purpurnom nebu. Logotip FILMMAKER Mode nalazi se u donjem desnom uglu.
*Podrška za REŽIM AUTORA FILMA može se razlikovati u zavisnosti od države.
Dolby Vision IQ i Dolby Atmos

Slika i zvuk bioskopskog kvaliteta

Najnovija Dolby rešenja donose vam bioskopsku sliku i zvuk kod proširenog opsega sadržaja i usluga. Dolby Atmos obezbeđuje sveobuhvatan, višedimenzionalni zvuk dok Dolby Vision IQ optimizuje kvalitet slike da bi se uskladio sa žanrom sadržaja i vašim ambijentalnim okruženjem koristeći metapodatke i ugrađene senzore svetla televizora.
*QNED99/95/90/85 sadrži Dolby Vision IQ i Doby Atmos.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
HDR10 Pro

Realistična jasnoća uz HDR. Neverovatno

Oduševiće vas koliko će vaš sadržaj izgledati realistično uz HDR10 Pro, sopstvenu tehnologiju visokog dinamičkog opsega kompanije LG. Ne samo da HDR10 Pro podešava nivoe osvetljenosti da bi se unapredio prikaz boja i da bi se otkrilo više datalja na svakoj slici, već čak i pojačava HDR sadržaj.
*Slike su simulirane da bi se unapredilo razumevanje funkcije.
*Standardni se odnosi na LG UHD televizore bez NanoCell tehnologije.
Prikazano je 5 blokova slika – na svakoj su logotip platforme za strimovanje sadržaja i scena. Logotip Netflix i Witcher, logotip Disney plus i Boba fett, logotip Apple TV plus i Foundation, logotip prime video i Without Remorse i logotip LG Channels i samostalan logotip.  Prikazano je 5 blokova slika – na svakoj su logotip platforme za strimovanje sadržaja i scena. Logotip Netflix i Witcher, logotip Disney plus i Boba fett, logotip Apple TV plus i Foundation, logotip prime video i Without Remorse i logotip LG Channels i samostalan logotip.
Usluge za strimovanje sadržaja

Zabava je beskrajna

LG QNED raspolaže nekim od najvećih svetskih platformi za prosleđivanje sadržaja, uključujući NETFLIX, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+ i mnoge druge. Uz toliko bogat izbor, uvek ćete imati nešto za gledanja tokom filmskih večeri.
*Zasebne pretplate neophodne za OTT usluge.
*Potrebno je članstvo za pristup sadržaju na Netflix-u.
*Dostupnost sadržaja i aplikacija mogu se razlikovati u zavisnosti od države ili regiona. Potrebna je zasebna pretplata za Disney+. (c) 2022 Disney i povezane entitete.
*Apple, logotip Apple i Apple TV zaštitni su znaci kompanije Apple Inc, registrovane u SAD i drugim državama.
*Apple TV+ i/ili izabrani sadržaj možda neće biti dostupni u svim regionima.
*Apple TV+ zahteva pretplatu.
*Amazon, Prime Video i svi povezani logotipi predstavljaju zaštićene znakove kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih povezanih društava. Primenjuju se troškovi za Amazon Prime članstvo i/ili naknade za Prime Video. Za više pojedinosti posetite primevideo.com/terms.
*Podržane usluge se mogu razlikovati u zavisnosti od države.
  • QNED TV se nalazi u širokoj dnevnoj sobi, a na ekranu se prikazuje zelena polarna svetlost.

    Dimenzije koje ulivaju strahopoštovanje

  • Eksplozija snažnih boja na QNED TV-u.

    Revolucionarna tehnologija

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tatio

  • QNED TV se nalazi na crvenom zidu, a na ekranu se prikazuje piratski brod.

    Sveobuhvatno igranje igara

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tatio