Lako korišćenje

Jednostavno otvorite aplikaciju Apple Music na LG TV uređaju da biste iskoristili ovu ponudu.
Kursor klikće na opciju Music na početnoj stranici sistema WebOS i otvara stranicu Music sa uslugom Apple Music i drugim sajtovima za streaming muzike. Kursor klikće na opciju Music na početnoj stranici sistema WebOS i otvara stranicu Music sa uslugom Apple Music i drugim sajtovima za streaming muzike.

Preko 100 miliona pesama, potpuno bez oglasa.

Raspored albuma u vidu mreže sa logotipom Apple Music koji se prikazuje preko njih. Raspored albuma u vidu mreže sa logotipom Apple Music koji se prikazuje preko njih.

Plus uživajte u prostornom zvuku uz Dolby Atmos za zvuk koji vas okružuje.

Interfejs usluge Apple Music prikazuje aktuelne liste pesama i personalizovane izbore sa Dolby Atmos logotipom ispod. Interfejs usluge Apple Music prikazuje aktuelne liste pesama i personalizovane izbore sa Dolby Atmos logotipom ispod.

Uživajte u usluzi Apple Music na LG uređajima

Ponuda je dostupna u aplikaciji Apple Music na odabranim modelima LG 4K, 8K Smart TV iz perioda 2018–2024. StanbyME i StanbyME Go TV modeli, LG MyView™ Smart Monitor modeli iz perioda 2022–2024.
LG StandbyME, LG TV sa LG Soundbar uređajem i LG monitor svi prikazuju Apple Music na ekranima. LG StandbyME, LG TV sa LG Soundbar uređajem i LG monitor svi prikazuju Apple Music na ekranima.